ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντελ Μπόσκε: "Φεύγω από την εθνική μετά το Μουντιάλ"

Ντελ Μπόσκε: "Φεύγω από την εθνική μετά το Μουντιάλ"

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ξεκαθάρισε πως μετά το Μουντιάλ του 2014 θα αποχωρήσει από την Εθνική Ισπανίας ενώ αναφορικά με τη διοργάνωση έχρισε φαβορί την Γερμανία.

"Η τελευταία μου ευθύνη ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ίσως να συνεχίσω να δουλεύω για την ομοσπονδία ως εκπρόσωπό της, όχι όμως ως τεχνικός", τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει με τη "φούρια ρόχα" τόσο το Μουντιάλ (2010) όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2012).

Ο 63χρονος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στις ομάδες που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστησουν το καλοκαίρι του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, κάνοντας ειδική μνεία στη Γερμανία αλλά και στην οικοδέσποινα "σελεσάο".

"Οι Γερμανοί ένωσαν την παραδοσιακή τους δύναμη με την κατοχή της μπάλας, βλέποντας τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ στους πρώτους ημιτελικούς του Champions League πιστεύω ότι η Γερμανία είναι μεταξύ των ισχυρών υποψηφιοτήτων για την κατάκτηση του τροπαίου.

Προσοχή επίσης στη Βραζιλία, εγώ ήμουν πάντα θαυμαστής του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανάμεσα στους επίδοξους διεκδικητές από τη στιγμή που θα παίζουν μπροστά στο κοινό τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει το πραγματικό επίπεδο της σελεσάο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παίζουν στα προκριματικά παρά δίνουν μόνο φιλικούς αγώνες".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ