ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντελ Μπόσκε: "Ξεχωρίζουν τους συλλόγους από την εθνική"

Ντελ Μπόσκε: "Ξεχωρίζουν τους συλλόγους από την εθνική"

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα εκτός γηπέδου, αλλά τόνισε πως μέσα σε αυτό όλοι είναι φίλοι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Ισπανοί φοβούνται μήπως οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί που υπάρχουν στα clásicos μεταφερθούν και στην εθνική τους ομάδας.

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε μίλησε επ' αυτού στην ιστοσελίδα elconfidencial.com και αναφέρθηκε τόσο πώς είναι οι παίκτες των δύο ομάδων εντός έδρας όσο κι εκτός.

"Υπάρχουν πράγματα που δε θα εξαφανιστούν σε μία νύχτα. Επί της ουσίας, όμως, αυτό δεν βλάπτει την απόδοση της ομάδας. Οι παίκτες ξέρουν να ξεχωρίζουν καλά την υποστήριξη στον σύλλογό τους από το κομμάτι της εθνικής. Νομίζω ότι σε αυτό δεν υπάρχουν αμφιβολίες, ακόμα και αν υπάρχει κάτι μικρό ανάμεσα σε κάποιους πάικτες, το οποίο όμως δεν επηρεάζει την συνύπαρξη" είπε και προσέθεσε:

"Στο γήπεδο ο Τσάβι, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Μπουσκέτς συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και δουλεύουν ως ομάδα. ο Τσάβι θα πασάρει στον Τσάμπι κι εκείνος στον Αρμπελόα. Αργότερα γίνεται ένας κύκλος στις προπονήσεις και ο καθένας δίνει στον οποιονδήποτε άλλο. Στο γήπεδο το σημαντικό είναι πως όλοι είναι φίλοι. Όταν τους είδα να παίζουν ήμουν ήρεμος. Εκτός γηπέδου είναι άλλη ιστορία".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ