ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντελ Μπόσκε:"Φεστιβάλ ποδοσφαίρου"

Ντελ Μπόσκε:"Φεστιβάλ ποδοσφαίρου"

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ηττηθεί ξανά με 5-0 από την Μπαρτσελόνα όπως συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο, υποστήριξε ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ενώ έκανε λόγο για ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου με αφορμή τα τέσσερα ντέρμπι που ακολουθούν.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μέσα σε 17 μέρες, τέσσερις φορές στο πλαίσιο τριών διαφορετικών διοργανώσεων με απαρχή το παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έκανε τις δικές του εκτιμήσεις και υποστήριξε ότι πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί ένα σκορ ανάλογο με εκείνο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για φέτος, τον περασμένο Νοέμβριο.

"Είναι απίθανο ότι θα επαναληφθεί σκορ ανάλογο με το 5-0. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται με ένα παιχνίδι "χτισμένο" στο πάθος ενώ η Ρεάλ είναι πολύ ενεργητική, αλλάζει γρήγορα το παιχνίδι της.

Θα είναι ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου στην Ισπανία με τέσσερα παιχνίδια", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας.

Το πρώτο από τα τέσσερα ραντεβού είναι στην Μαδρίτη το Σάββατο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο με ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με οκτώ βαθμούς διαφορά από το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ