ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντελ Μπόσκε: "Xρειάζεται να βελτιωθούμε"

CURITIBA, BRAZIL - JUNE 20:  Head coach Vicente Del Bosque of Spain faces the media during a Spain press conference at Centro de Entrenamiento do Caju on June 20, 2014 in Curitiba, Brazil.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
CURITIBA, BRAZIL - JUNE 20: Head coach Vicente Del Bosque of Spain faces the media during a Spain press conference at Centro de Entrenamiento do Caju on June 20, 2014 in Curitiba, Brazil. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της Ισπανίας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ουκρανία.

Η Ισπανία μπορεί να νίκησε 1-0 την Ουκρανία για τα προκριματικά του EURO 2016 αλλά η απόδοση της στο 2ο ημίχρονο, δεν ικανοποίησε τον προπονητής της Βιθέντε ντελ Μπόσκε.

" Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν τις αξιοποήσαμε. Η απόδοση μας στο 2ο ημίχρονο μας άφησε πικρή γεύση. Πρέπει να βελτιωθούμε. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά, πήραμε τη νίκη και το μόνο άσχημο ήταν το 2ο ημίχρονο.

Θα κάνουμε αλλαγές για το παιχνίδι με την Ολλανδία γιατί ορισμένοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Ο Μοράτα έκανε αυτό που του ζητήσαμε και σκόραρε. Θα έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες", δήλωσε ο Ντελ Μπόσκε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ