ΙΣΠΑΝΙΑ

Νεκρός ο οπαδός της Λα Κορούνια

Νεκρός ο οπαδός της Λα Κορούνια

Υπέκυψε στα τραύματά του ο άτυχος οπαδός της Λα Κορούνια, αποτέλεσμα της σύγκρουσης με τους αντίστοιχους της Ατλέτικο Μαδρίτης, έξω από το Vicente Calderón. (VIDEO)

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο που διεκομίσθη, ο οπαδός της Λα Κορούνια που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από συμπλοκή με τους αντίστοιχους της Ατλέτικο Μαδρίτης έξω από το Vicente Calderón, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι καρδιακές μαλάξεις στις οποίες υπεβλήθη ο εκλιπών δεν απέδωσαν και ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της κλινικής Σαν Κάρλος επιβεβαίωσε το θάνατο του 40άχρονου.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για "κλινικά νεκρό", μετά η κατάστασή του ορίστηκε ως "κρίσιμη", ενώ όπως ανακοινώθηκε επίσημα στις 2:30, ώρα Ισπανίας, το μοιραίο δεν αποφεύχθη.

Ο άτυχος άνδρας διεσώθη από πυροσβέστες, από το ποτάμι όπου είχε ριχθεί κατά τη συμπλοκή, και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Νεκρός ο οπαδός της Λα Κορούνια

Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε δύο συλλήψεις, ενώ συνεχίζονται οι προσαγωγές, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι υπολογίζονται στις 30.

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, η διοργανώτρια αρχή και ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταδίκασαν τα επεισόδια, η αναβολή δε, της αναμέτρησης έπεσε στο κενός λόγω ασυνεννοησίας, μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για τη διοργάνωσή της.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ