ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπενζεμά: "Μου μιλάει σαν πατέρας μου ο Μουρίνιο"

Μπενζεμά: "Μου μιλάει σαν πατέρας μου ο Μουρίνιο"
Μπενζεμά Μουρίνιο

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε ο Ζοζέ Μουρίνιο, που του μιλάει ως πατέρας προς γιο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζοζέ Μουρίνιο ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον Γάλλο να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο τελευταίος δεν το ξεχνά.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή του 49χρονου για την κορυφή της επίθεσης, με δηλώσεις του στην "Equipe" αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή που είχε ο Μουρίνιο στην ως τώρα καριέρα του στους πρωταθλητές Ισπανίας και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε.

"Ο Μουρίνιο μου μιλάει όπως ο πατέρας στον γιο του. Σε μία από τις πρώτες προπονήσεις με πλησίασε και μου είπε στα γαλλικά: "Πως είσαι; Ελπίζω ν' αφήσεις τον Μπενζεμά της περσινής σεζόν". Παρατήρησα πως είχε μία επιρροή σ' εμένα".

"Όταν ήρθα στη Μαδρίτη ήμουν απογοητευμένος που δεν είχα κληθεί στο Μουντιάλ. Ωστόσο, μου είπε πως θα έπρεπε να δουλεύω περισσότερο στις προπονήσεις. Επίσης, με παρότρυνε να βελτιώσω τις συνέντευξης Τύπου μου, ώστε να με γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος. Όλα αυτά έγιναν και τώρα γεύομαι τους καρπούς των προσπαθειών μου".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ