ΙΣΠΑΝΙΑ

Μέσι: "Σπουδαίος προπονητής ο Μουρίνιο"

Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates with his fellow teammate Pedro after scoring against Osasuna during their Spanish League soccer match, at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 27, 2013. Barcelona won the match 5-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates with his fellow teammate Pedro after scoring against Osasuna during their Spanish League soccer match, at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 27, 2013. Barcelona won the match 5-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την άποψη πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα οδηγήσει την Τσέλσι σε επιτυχίες τονίζοντας πως πρόκειται για σπουδαίο προπονητή.

Η αντιπαλότητα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεαλ Μαδρίτης δεν εμπόδισε τον Λιονέλ Μέσι στο να αναφερθεί με ευμενή σχόλια για την αξία του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο σούπερ σταρ των "Μπλαουγκράνα" κατέστησε σαφές πως οι "μερένγκες" σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστούν αποδυναμωμένοι στη νέα σεζόν.

" Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες με σπουδαίους παίκτες όπως είναι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο είναι μεγάλος προπονητής, όμως γνωρίζουμε πως ο Αντσελότι είναι εξίσου καλός.

Πιστεύω πως ο Μουρίνιο θα επιτύχει ξανά στη Τσέλσι επειδή είναι σπουδαίο προπονητής", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέσι για να αναφερθεί στη συνέχεια στην Μπαρτσελόνα.

"Θεωρώ πως διαθέτουμε μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω επίσης πως ο Νειμάρ θα κάνει πιο δυνατή την Μπαρτσελόνα.

Το να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα δύσκολο αλλά στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα πάντα και να διακριθούμε σε όλες τις διοργανώσεις".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ