ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιμένει στην αθωότητα του Μέσι ο δικηγόρος του

Επιμένει στην αθωότητα του Μέσι ο δικηγόρος του

O δικηγόρος του Λινοέλ Μέσι δηλώνει ότι ο Αργεντίνος άσος είναι αθώος όσον αφορά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ο Μέσι κατηγορείται για μη καταβολή φόρων ύψους 4 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στα έτη 2007, 2008 και 2009.

Ο δικηγόρος του άσου της Μπαρτσελόνα δηλώνει ότι ο Μέσι θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες καθώς έχει κληθεί να απολογηθεί μαζί με τον πατέρα του στις 17 Σεπτεμβρίου σε δικαστήριο της Ισπανίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μέσι δέχτηκε να δώσει ένα ποσό γύρω στα 12 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος του παίκτη.

" Όσα γράφονται στον Τύπο δεν στέκουν και δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά. Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο όσον αφορά τον Μέσι αλλά πιστεύω ότι είναι αθώος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει".

Ο Μέσι έχει κάτι λιγότερο από δύο μήνες για να αποδείξει την αθωότητα του και να αποφύγει το δικαστήριο, διάστημα μικρό, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ώστε να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις.

" Τα τελευταία νέα είναι η εμφάνιση του στο δικαστήριο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη αλλά δεν αναμένω να υπάρξουν άλλες εξελίξεις άμεσα".

Η πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου την ημέρα που θα πρέπει να δώσει το παρών ο Μέσι στο δικαστήριο, συγκυρία που θα ήθελε να αποφύγει ο Αργεντίνος άσος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ