ΙΣΠΑΝΙΑ

Μέσα ο Αλκάνταρα έξω ο Φάμπρεγας

Μέσα ο Αλκάνταρα έξω ο Φάμπρεγας

Ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα, Τιάγκο Αλκάνταρα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το ματς κόντρα στην Ιταλία. Γιατί έμεινε έξω ο Φάμπρεγας και ποιοι οι εκλεκτοί του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε

Φαίνεται τελικά πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα άκουσε τον πατέρα του, Ιομάρ Μαζίνιο, και επέλεξε την Ισπανία ως την εθνική ομάδα που θα αγωνίζεται αντί της Βραζιλίας.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε συμπεριέλαβε τον ευρισκόμενο σε εξαιρετική κατάσταση στα φιλικά της Μπάρτσα, νεαρό χαφ, και ίσως ο Τιάγκο πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της "furia roja", σε φιλικό παιχνίδι στις 10 Αυγούστου.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια κόσμου του 2006, Ιταλία, με τον αγώνα να διεξάγεται στην πόλη του Μπάρι, που βρίσκεται στο νομό που γεννήθηκε ο ίδιος Αλκάνταρα όταν ο πατέρας του ο Μαζίνιο αγωνιζόταν στην Ιταλία και τη Λέτσε.

Ο 19χρονος μέσος είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ισπανίας και έμελλε πλέον να αποφασίσει αν θα αγωνιστεί με την εθνική ανδρών της χώρας που μεγάλωσε (Ισπανία) ή εκείνης που κατάγεται (Βραζιλία).

Ο Σεσκ Φάμπρεγας αντιθέτως, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αφού ο 24χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε από μικροπροβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Άρσεναλ και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν ήθελε να τον κουράσει περαιτέρω. Εκτός έμεινε και ο Καπντεβίλα αλλά και ο Πουγιόλ που ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο .

Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Άντονι Ιραόλα (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα

Μέσοι: Σέρχιο Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Χάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Σαντιάγκο Καθόρλα (Μάλαγα), Νταβίδ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Νταβίδ Βίγια (Μπαρτσελόνα), Φερνάντο Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι), Αλβάρο Νεγκρέδο (Σεβίγια), Χουάν Μάτα (Βαλένθια)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ