ΙΣΠΑΝΙΑ

Μένει χωρίς ομάδα ο Χαβίτο;

Μένει χωρίς ομάδα ο Χαβίτο;
Χαβίτο INTIME SPORTS

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Χαβιέ Χαβίτο στην Λα Κορούνια, αφού τα χαρτιά του 28χρονου άσου δεν έχουν έρθει και ο ίδιος δηλώνει απαισιόδοξος για το γεγονός.

Η μεταγραφή του Χαβίτο στην Λα Κορούνια έχει περάσει από χίλια κύματα, αφού ο Ισπανός άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο όμως δεν έχε δικαίωμα συμμετοχής!

Το ποιος ευθύνεται για το μπλέξιμο δεν το γνωρίζει κανείς, με την πλευρά της Κορούνια να τα ρίχνει στον Άρη και τους κίτρινους να τα ρίχνουν στους Ισπανούς.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ιβηρική χερσόνησο η Κορούνια καθυστέρησε δυο ημέρες να πληρώσει τα χρήματα του δανεισμού του Χαβίτο στον Άρη, με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να στείλουν τα χαρτιά του παίκτη μετά τις 31 Ιανουαρίου.

Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ όμως έκλεισαν και ο Χαβίτο έμεινε απ' έξω! Κάπου εδώ λοιπόν υπάρχει ένα μπέρδεμα με το κατά πόσο ισχύει αυτό και πως μπορεί η Λα Κορούνια να εξασφαλίσει χαρτιά για τον ποδοσφαιριστή.

"Όπως κατάλαβα τα χαρτιά μου ήρθαν μετά τη μεταγραφική περίοδο, στην ομάδα μου είπαν όμως πως θα βρεθεί άκρη. Ελπίζω αυτό να συμβεί σύντομα και να παίξει στο ματς εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης", είπε ο Χαβίτο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ