ΙΣΠΑΝΙΑ

Μαραντόνα: "Περισσότερα μπράβο σε Μπιέλσα από Σιμεόνε"

Μαραντόνα: "Περισσότερα μπράβο σε Μπιέλσα από Σιμεόνε"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξήγησε γιατί ο Μαρτσελό Μπιέλσα αξίζει περισσότερα μπράβο από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ δεν έκρυψε πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Διαβάστε τον λόγο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν δύο από τις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση πέρυσι, όταν έφτασαν ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και οι προπονητές τους.

Ωστόσο, η φετινή τους πορεία δεν ήταν ανάλογη, με την Ατλέτικο να καταφέρνει να διατηρηθεί σε πολύ καλό επίπεδο σε αντίθεση με τους Βάσκους.

Αυτό, όμως, δεν ήταν ικανό για να αλλάξει την άποψη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος θεωρεί πως πιο δύσκολο ήταν αυτό που κατάφερε ο Μπιέλσα με την Μπιλμπάο.

"Τον συγχαίρω ως προπονητή, αλλά σε εμένα συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Στη Ρίβερ Πλέιτ άφησε έναν άσχετο που έλεγε ότι είναι ο γιος μου να προπονείται (σ.σ. λεγόταν Ντιέγκο Τζούνιορ και ήταν Ιταλός). Η ομάδα του είναι εντυπωσιακή, αλλά η φιλία μου με τον El Cholo έχει πεθάνει".

"Έφτασε σε δύο τελικούς και ήταν φοβερή εμπειρία. Στην Αγγλία όλες οι ομάδες παίζουν με έναν ή δύο Άγγλους, στην Ιταλία μερικές φορές χωρίς κανέναν γηγενή και στην Ισπανία με δύο τρεις εξαιρώντας την Μπαρτσελόνα. Ο Μπιέλσα το έκανε με 11 γηγενείς. Για μένα ο Μπιέλσα έχει καταφέρει περισσότερα από τον Σιμεόνε. Ο Μαρτσέλο έφτιαξε μία ομάδα από το μηδέν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ