ΙΣΠΑΝΙΑ

Υπέγραψε στη Θέλτα ο Λουίς Ενρίκε

Υπέγραψε στη Θέλτα ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε θα είναι ο νέος προπονητής της Θέλτα για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Γαλιθίας.

Με την πικρή εμπειρία της Serie A στην πλάτη του (7ος με τη Ρόμα η οποία έμεινε εκτός Ευρώπης) και μετά από έναν χρόνο αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Λουίς Ενρικε ξαναφοράει το προπονητικό του κοστούμι.

Το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ των τελευταίων ωρών που έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές του με τη Θέλτα επιβεβαιώθηκε απόλυτα, καθώς ο 43χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος τεχνικός του συλλόγου για την ερχόμενη διετία.

Ο άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα Β' αντικαθιστά τον Αμπέλ Ρεσίνο, ο οποίος έλυσε πρόσφατα -κοινή συναινέσει- τη συνεργασία του με την ομάδα του Βίγκο, ενώ η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει εντός των προσεχών ημερών.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρόκληση της Θέλτα. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους της ομάδας και ελπίζω να σας φέρω πίσω χαρά ως αντάλλαγμα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

Γεια σου Θέλτα", ήταν το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε μέσω από τη σελίδα του στο Twitter, λίγο μετα την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ