ΙΣΠΑΝΙΑ

Κερέζο: "Θα μείνει εδώ ο Φαλκάο"

MADRID, SPAIN - APRIL 19:  Radamel Falcao of Atletico Madrid celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Europa League Semi Final first leg match between Atletico Madrid and Valencia at Vicente Calderon stadium on April 19, 2012 in Madrid, Spain.  (Photo by Angel Martinez/Getty Images)
Φαλκάο GETTY IMAGES

Να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένει ο Ενρίκε Κερέζο από τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος των "ροχιμπλάνκος" για τον Κολομβιανό.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ρανταμέλ Φαλκάο σύμφωνα με τον Ενρίκε Κερέζο.

Ο πρόεδρος των "ροχιμπλάνκος" μπορεί πριν λίγες μέρες να είχε δηλώσει πως οποιαδήποτε πρόταση για τον Κολομβιανό θα εξεταστεί, όμως, φαίνεται πως άλλαξε στάση.

Με τοποθέτησή του στην "Efe" ξεκαθάρισε πως περιμένει ο Φαλκάο να μείνει στο "Βιθέντε Καλντερόν" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ τόνισε πως θα ζητούσε από τον κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση ισόποση της ρήτρας του.

"Ο Φαλκάο έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια μ' εμάς. Είναι χαζό να πούμε τώρα αν θα μείνει ή θα φύγει. Πραγματικά δε γνωρίζω τίποτα περί φυγής του Φαλκάο, το μόνο που γνωρίζω είναι πως θα μείνει εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

"Ξέρω πως έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του στην αγορά, αλλά δε θέλουμε να τον πουλήσουμε. Έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιό του και υποθέτω πως αυτή είναι η τιμή του, αλλά όπως προείπα δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ