ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Καρταχένα "ονειρεύεται" τη Μπαρτσελόνα

Η Καρταχένα "ονειρεύεται" τη Μπαρτσελόνα

Η άσημη Καρταχένα, αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στους "32" του "Copa del Rey", ετοίμασε δύο σποτ ενόψει του πρώτου αγώνα την ερχόμενη Παρασκευή (6/12). Δείτε τα videos.

Η ισπανική Καρταχένα εκμεταλλεύεται όσο μπορεί τα... δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν. Είναι η αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στους "32" ισπανικού κυπέλλου.

Αφού πρώτα πανηγύρισαν με τη ψυχή τους στη Μούρθια την κλήρωση με τους Καταλανούς, γύρισαν και δύο σποτ ενόψει των δύο αγώνων μέσα στον Δεκέμβριο.

Στο πρώτο video ένας μικρός οπαδός της Καρταχένα κοιμάται την παραμονή του αγώνα, έχοντας δίπλα στο κομοδίνο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Στο δεύτερο σποτ ο αρχηγός Μαριάνο Σάντσες είναι ο πρωταγωνιστής. Στη θέση του εισιτηρίου βρίσκεται η φανέλα, μια συλλεκτική φανέλα με τα ονόματα των δύο ομάδων, την οποία θα φορέσει για να οδηγήσει τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Την ερχόμενη Παρασκευή (6/12) η ιστορική πόλη θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα. "Ξυπνήστε δεν είναι όνειρο", είναι το motto που χρησιμοποιείται και στα δύο videos.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ