ΙΣΠΑΝΙΑ

Η επιστροφή του Μανούτσο

Η επιστροφή του Μανούτσο
Μανούτσο Γκονσάλβες

Ο Μανούτσο Γκονσάλβες θέλει να αφήσει πίσω το "αμαρτωλό" παρελθόν και πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες του σεζόν της καριέρας του στην Ισπανία (videos)

Τον Ιανουάριο του 2008 ο Παναθηναϊκός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού (και οψιόν αγοράς) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μανούτσο Γκονσάλβες.

Στους έξι μήνες που έμεινε στους πράσινους ο Αγκολέζος στράικερ πέτυχε τέσσερα γκολ σε δέκα συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να πείσει με την απόδοση του.

Από τότε μέχρι και το 2011 η καριέρα του πέρασε από χίλια κύματα, αφού δόθηκε δανεικός σε Μπουσασπόρ και Μανίσασπορ, πέρασε για ένα φεγγάρι από την Χαλ και τελικά κατέληξε στην Βαγιαδολίδ.

Φέτος ο 29χρονος επιθετικός δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε εννέα παιχνίδια, με αποτέλεσμα δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο να ασχολούνται εντατικά μαζί του.

Με αφορμή λοιπόν το ματς της Σεβίλης με την Βαγιαδολίδ απόψε (Δευτέρα 3/12) το βράδυ, οι Ισπανοί κάνουν αναφορά στον αγώνα του 2010 όπου πέτυχε το 2-0 για την Pucela και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

Δείτε τα τέσσερα φετινά γκολ του Μανούτσο

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ