ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ατλέτικο "γιορτάζει" το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Η Ατλέτικο "γιορτάζει" το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε video από τη μαγική βραδιά που στέφθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, με παρακάμερα να καταγράφει τους πανηγυρισμούς των παικτών σε γήπεδο, αποδυτήρια και αεροπλάνο.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Τσέλσι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο μέσα σε λίγους μήνες, μετά το Europa League τον περασμένο Μάιο), οι "ροχιμπλάνκος" αποφάσισαν να χαρίσουν στους φίλους τους ένα ξεχωριστό video με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας τους στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αγώνα.

Σε αυτό, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει με τη βοήθεια παρακάμερας τους παίκτες των "ροχιμπλάνκος" να πανηγυρίζουν στο χορτάρι του "Λουί Ντε", στα αποδυτήρια, μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής αλλά και με τους οπαδούς τους στη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης για τα τρομερά ρεκόρ της Ατλέτικο και του Ντιέγκο Σιμεόνε.

"Πέντε γκολ σε δύο τελικούς με την Ατλέτικο. Και όλα τα τέρματα με το αριστερό μου πόδι", δηλώνει χαρακτηριστικά ο Φαλκάο λίγα μετά το τέλος του τελικού, έχοντας φέρει στο μυαλό του τα πέντε γκολ σε Μπιλμπάο και Τσέλσι.

Απολαύστε το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ