ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ρεάλ έκλεψε τη νίκη από τη Λεγκανές

Η Ρεάλ έκλεψε τη νίκη από τη Λεγκανές

Η Λεγκανές ήταν ανώτερη, είχε ευκαιρίες, δοκάρι, δεν κινδύνευσε, αλλά η Ρεάλ έφυγε με νίκη 1-0 από το "Μπουτάρκε" χάρη σε γκολ στο 89' στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου.

Η πρώτη ομάδα της Ρεάλ δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του "Μπουτάρκε", ωστόσο δεν το έπραξε ούτε και η δεύτερη, με τους αναπληρωματικούς των πρωταθλητών να φεύγουν με μία πολύ τυχερή νίκη 1-0 από την έδρα της Λεγκανές, στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Copa del Rey.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε μόνο τον αρχηγό (για πρώτη φορά στα επτά χρόνια στον σύλλογο) Ραφαέλ Βαράν και τον Ντάνι Καρβαχάλ από τη συνήθως βασική ενδεκάδα και δεν δικαιώθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Μάλιστα, στο 15' έχασε τον Χεσούς Βαγέχο λόγω τραυματισμού.

Οι "μερένγκες" απείλησαν μόνο με ένα τετ α τετ του Ματέο Κόβατσιτς στο 34', το οποίο πέταξε πολύ άουτ. Ακολούθησε ένας μονόλογος των γηπεδούχων, που είχαν ευκαιρίες και δοκάρι σε κεφαλιά προς τα πίσω του Μάρκος Γιορέντε.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, παρά την είσοδο στον αγώνα των Λούκα Μόντριτς και Ίσκο, η Ρεάλ κλεινόταν ολοένα και πιο πίσω στον αγωνιστικό χώρο, με σαφή πρόθεση να κρατήσει το μηδέν. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) δεν βρήκε το γκολ της νίκης.

Αντιθέτως, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Ρεάλ βρήκε ένα (όμορφο) γκολ από τον Μάρκο Ασένσιο και "έκλεψε" τη νίκη στο 89', με τη ρεβάνς σε μία εβδομάδα να μοιάζει πια τυπική υπόθεση.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Σαμπάνιε, Τίτο, Μπουστίνθα, Σιόβας, Ρίκο, Πέρεθ (61' Μπράσανατς), Γκουμπάου, Ναράνχο (70' Αμραμπάτ), Εράσο, Ελ Ζαρ, Μποβού (82' Ράμος)

ΡΕΑΛ: Κασίγια, Καρβαχάλ, Βαγέχο (15' Νάτσο), Βαράν, Ερναντέζ, Κόβατσιτς, Γιορέντε (73' Ίσκο), Θεμπάγιος (66' Μόντριτς), Βάθκεθ, Μαγιοράλ, Ασένσιο

Οι πρώτοι προημιτελικοί:

Τετάρτη

Ατλέτικο - Σεβίλλη 1-2 (73' Ντιέγκο Κόστα / 80' Χεσούς Νάβας, 88' Κορέα)

Βαλένθια - Αλαβές 2-1 (73' Γκονσάλο Γκέντες, 82' Ροντρίγκο / 66' Ρουμπέν Σομπρίνο)

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα 1-0 (88' Όσκαρ Μελένδο)

Πέμπτη

Ρεάλ - Λεγανές 0-1 (89' Ασένσιο)

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Λεγκανές - Ρεάλ 0-1

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα 1-0

Ατλέτικο - Σεβίλλη 1-2

Βαλένθια - Αλαβές 2-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ