ΙΣΠΑΝΙΑ

Φήμες για απαγόρευση μεταγραφών σε Ρεάλ, Ατλέτικο

Φήμες για απαγόρευση μεταγραφών σε Ρεάλ, Ατλέτικο
Ατλέτικο Ρεάλ FIFA

Ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία αποκάλυψε πως η FIFA αναμένεται να τιμωρήσει με απαγόρευση μεταγραφών τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Άγνοια δηλώνουν από την "βασίλισσα".

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με εκείνη της Ισπανίας αν λάβουμε υπόψιν το δημοσίευμα του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Cope.

Όπως ανέφεραν οι Ισπανοί, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία όπως εκείνη της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές μέσα στο 2015.

Αυτό γιατί η FIFA έχει εντοπίσει παράνομες μεταγραφές ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών για τις ακαδημίες τους, κάτι για το οποίο υπήρξε προειδοποίηση πριν από λίγους μήνες.

Σε περίπτωση που τελικά η FIFA επιβάλλει τιμωρία στις δυο αυτές ομάδες, αναμένουμε παρόμοιους περιορισμούς με εκείνους των Μπλαουγκράνα ( απαγόρευση μεταγραφών για δυο περιόδους).

Πάντως όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, από την Ρεάλ Μαδρίτης ισχυρίζονται πως δεν έχουν λάβει κάποια τέτοια ειδοποίηση και πως αποκλείεται αυτό να συμβεί γιατί έχουν τακτοποιήσει το ζήτημα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ