ΙΣΠΑΝΙΑ

Φαλκάο: "Δύσκολο να χτυπήσουμε πρωτάθλημα"

Φαλκάο: "Δύσκολο να χτυπήσουμε πρωτάθλημα"

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο μίλησε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, το μέλλον του σε αυτή, τις σκέψεις του για ένα άλλο πρωτάθλημα, ενώ ξεχώρισε και τα δύο καλύτερα γκολ του για το 2012.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων όσων παρακολουθούν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τα επιτεύγματά του.

Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος θεωρεί πως η σεζόν που μας πέρασε ήταν εκείνη που τον καθιέρωσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο Κολομβιανός μίλησε τόσο γι' αυτό, όσο και για πολλά ακόμη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως προτεραιότητά του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η παραμονή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η κατάκτηση τίτλων με αυτή.

"Αυτή η χρονιά αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Είναι η χρονιά κατά την οποία το όνομά μου έγινε γνωστό και κέρδισα μία θέση στην ελίτ. Τώρα θα πρέπει απλώς να συνεχίσω να είμαι ανταγωνιστικός, να βελτιώνομαι ως παίκτης και να αποδεικνύω ότι είμαι αυτού του επιπέδου" δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

"Το καλύτερο γκολ μου για τη χρονιά; Έχω πετύχει πολλά ωραία γκολ στο 2012, είναι αλήθεια. Είναι δύσκολο να διαλέξω ένα. Θα έλεγα πως το πιο ωραίο ήταν το πρώτο μου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Γιουρόπα Λιγκ στον τελικό του Βουκουρεστίου και το άλλο αυτό με τη Βαλένθια στον ημιτελικό".

Για την Ατλέτικο σχολίασε: "Είναι δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί στη μάχη του τίτλου λόγω του μπάτζετ κάποιων ομάδων. Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ενώ εμείς ακόμα μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Τέλος, σημείωσε: "Είμαι πραγματικά σα στο σπίτι μου στην Ατλέτικο και έχω συμβόλαιο. Είμαι σίγουρος ότι θα γευτώ τη χαρά κι ενός άλλου πρωταθλήματος στην καριέρα μου, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τον σύλλογό μου και τα τρόπαια που θέλουμε να κατακτήσουμε".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ