ΙΣΠΑΝΙΑ

Επιβεβαιώνει για Τζούκιτς ο Κανιθάρες

NIJMEGEN, NETHERLANDS - JUNE 14:  Coach of Serbia, Miroslav Djukic looks on during the UEFA U21 Championship, group B match between Czech Republic U21 and Serbia U21 at the Goffert Stadium on June 14, 2007 in Nijmegen, Netherlands.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) *** Local Caption *** Miroslav Djukic
NIJMEGEN, NETHERLANDS - JUNE 14: Coach of Serbia, Miroslav Djukic looks on during the UEFA U21 Championship, group B match between Czech Republic U21 and Serbia U21 at the Goffert Stadium on June 14, 2007 in Nijmegen, Netherlands. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) *** Local Caption *** Miroslav Djukic GETTY IMAGES

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς θα είναι ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια σύμφωνα με τον παλιό άσο των "νυχτερίδων" Σαντιάγκο Κανιθάρες.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Βαλένθια μετά την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και ήδη οι "νυχτερίδες" φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τον Σαντιάγκο Κανιθάρες, παλιά δόξα του συλλόγου, νέος προπονητής της Βαλένθια θα είναι ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί στους παίκτες και ο Βαλβέρδε πριν το παιχνίδι με τη Σεβίγια. Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας όχι μόνο θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του 47χρονου προπονητή της Βαγιαδολίδ, αλλά αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα.

"Όταν γίνεται μία αλλαγή στον σύλλογο εμπεριέχει κίνδυνο και ο Βαλβέρδε τα πήγε καλά. Ο Τζούκιτς, όμως, μπορεί να τα πάει επίσης καλά. Ο Τζούκιτς τα κατάφερε στη Βαγιαδολίδ, έπαιζε με ένα στυλ που άρεσε σε πολλούς, αλλά το σημαντικό είναι οι στόχοι..." ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ