ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Βαλβέρδε φεύγει από τη Βαλένθια!

Ο Βαλβέρδε φεύγει από τη Βαλένθια!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα συνεχίσει στη Βαλένθια! Το ανακοίνωσε ο ίδιος, πρώτα στη διοίκηση και κατόπιν στους παίκτες του, πριν ξεκινήσει το αποψινό, κρίσιμο παιχνίδι στη Σεβίλλη. Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής των «νυχτερίδων», ενώ όπως όλα δείχνουν, ο Txingurri θα επιστρέψει στο Μπιλμπάο!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Βαλένθια.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, θα επιστρέψει στο Μπιλμπάο για να αναλάβει την Αθλέτικ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα συνεχίσει την επόμενη περίοδο στον πάγκο ων «νυχτερίδων». Ο τοπικός σταθμός της Βαλένθιας, Radio 9, ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την είδηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Txingurri ενημέρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου τη διοίκηση του συλλόγου, απορρίπτοντας την πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει ο Αμαδέο Σάλβο, υποψήφιος για την προεδρία της Βαλένθια.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ραδιόφωνο της SER ο Βιθέντε Αντρέου, νυν πρόεδρος του συλλόγου, λέγοντας ότι ο ίδιος ήταν ενήμερος για την ομιλία του Βαλβέρδε στους παίκτες του πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σεβίγια, όπου ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε την απόφασή του. Μάλιστα, ο Txingurri είπε στους ποδοσφαιριστές της Βαλένθια ότι ο επόμενος προπονητής τους θα είναι ο Μίροσλαβ Τζούκιτς (μέχρι σήμερα στον πάγκο της Βαγιαδολίδ).

Ο Βαλβέρδε φεύγει από τη Βαλένθια!

Βαλβέρδε και Τζούκιτς. Ο Ερνέστο δεν θα συνεχίσει στη Βαλένθια και ο Μίροσλαβ Τζούκιτς θα είναι ο διάδοχός του στον πάγκο των "νυχτερίδων".

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, όλα δείχνουν ότι ο Βαλβέρδε θα επιστρέψει μετά από 8 χρόνια στο Μπιλμπάο και την αγαπημένη του Αθλέτικ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, όμως είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος των «λεόντων», Γιόσου Ουρούτια, στενός φίλος του Ερνέστο, δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μαρσέλο Μπιέλσα και θα περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον πρώην συμπαίκτη του για να του αναθέσει τον πάγκο της Αθλέτικ στο καινούργιο «Σαν Μαμές».

Πηγή: superdeporte.es

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ