ΙΣΠΑΝΙΑ

Επιστρέφει ο Αγουέρο στην Πριμέρα Ντιβισιόν!

Επιστρέφει ο Αγουέρο στην Πριμέρα Ντιβισιόν!

Ο Σέρχιο Αγουέρο παρόλο που έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2017 με τη Σίτι, ανακοίνωσε στον Πελεγκρίνι ότι επιθυμεί στο τέλος της σεζόν να μετακινηθεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρχιο Αγουέρο είχε δηλώσει πέρυσι μέσω του twitter ότι "αισθάνεται άνετα και εκτιμά την Μάντσεστερ Σίτι" αλλά δεν θα έλεγε όχι στην Ρεάλ. Παράλληλα δεν έκρυβε την προτίμηση του για την Μπάρτσα. Τελικά κατέληξε. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα " Sport ", ο επιθετικός της Σίτι θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και να παίξει μαζί με τον Μέσι.

Την τελευταία σεζόν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κάνανε τα πάντα για να αποκτήσουν τον Αργεντίνο επιθετικό. Τα ισπανικά δημοσιεύματα μιλάγανε για τα εκατομμύρια που ήταν έτοιμες οι δυο ομάδες να δώσουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την μεταγραφή του "Κουν".

Το δημοσίευμα αναφέρει: " Πλέον, ο Αγουέρο όχι μόνο ανυπομονεί να αγωνιστεί για τους "μπλαουγκράνα" το συντομότερο, αλλά θέλει και να πείσει την Σίτι να συμφωνήσει στην μετακίνηση του. Ο Αργεντίνος διεθνής είχε μιλήσει με τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι για να του εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Πρέμιερ Λιγκ στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο αν και ο ίδιος είναι πρόθυμος να αφήσει το Ετιχάντ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια για την μεταγραφή του, αφού πέρα από τη ρήτρα των 50 εκατομμυρίων που θέτουν οι "πολίτες", οι σχέσεις Ροσέλ - Σοριάνο δεν είναι οι καλύτερες".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ