ΙΣΠΑΝΙΑ

Έκλεισε στην Μπέτις ο Βερδού

Partido de la Liga BBVA entre el Espanyol y el Mallorca. En la imagen, decepción de Verdú. 

BBVA League match played between Espanyol and Mallorca. In this picture, Verdú looks dejected.
Partido de la Liga BBVA entre el Espanyol y el Mallorca. En la imagen, decepción de Verdú. BBVA League match played between Espanyol and Mallorca. In this picture, Verdú looks dejected. PARTIDO DE LA LIGA BBVA ENTRE EL ESPANYOL Y EL MALLORCA. EN LA IMAGEN, DECEPCION DE VERDU. BBVA LEAGUE MATCH PLAYED BETWEEN ESPANYOL AND MALLORCA. IN THIS PICTURE, VERDU LOOKS DEJECTED.

Ποδοσφαιριστής της Μπέτις για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι ο Τζοάν Βερδού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της Σεβίλης

Τέλος έλαβε το σίριαλ της μεταγραφής του Τζοάν Βερδού στον Ολυμπιακό, αφού ο 30άχρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπέτις.

Μάλιστα ο Βερδού ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον σύλλογο της Σεβίλης, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έχει σκοπό να "χτίσει" το παιχνίδι της ομάδας πάνω στον βιρτουόζο μέσο.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του, που σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει 900.000 ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές.

Μάλιστα μπορεί να τις ανεβάσει στο 1.1 εκ. ευρώ αν πιάσει διάφορα μπόνους που υπάρχουν στη μεταξύ τους συμφωνία.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον Βερδού (ένα χρόνο λιγότερο δηλαδή), με αποδοχές πάνω-κάτω ίδιες ( το 1.4 που ακουγόταν δεν επιβεβαιώθηκε από κάποια πηγή).

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, πίστεψαν πολύ στην περίπτωση του πρώην άσου της Εσπανιόλ και "δούλεψαν" πάνω στη μεταγραφή για αρκετό διάστημα.

Ο ίδιος ωστόσο προτίμησε την Πριμέρα και την Μπέτις.

Έκλεισε στην Μπέτις ο Βερδού
Βερδού
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ