LA LIGA

Ανατροπή και νίκη για Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Ανατροπή και νίκη για Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Η Λα Κορούνια με δυο γκολ έκανε την ανατροπή κόντρα στην Έιμπαρ και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 στο "Riazor". Μάλαγα και Οσασούνα νωρίτερα και πήραν από ένα βαθμό στο "Rosaleda". (video)

Το ισπανικό πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 ξεκίνησε με την αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Rosaleda" ανάμεσα σε Μάλαγα και Οσασούνα.

Το τέλος του 90λεπτου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους στη διοργάνωση. Ο Χουάνπι ήταν αυτός που σκόραρε για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 56ο λεπτό, προβάδισμα που κρατούσε η Μάλαγα μέχρι το 85'.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο και μετά από ασίστ του Οριόλ Ριέρα, ο Μερίδα (που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την Οσασούνα για το τελικό 1-1.

Νίκη με ανατροπή για την Λα Κορούνια

Στο "Riazor", επίσης για την πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποδέχθηκε την Έιμπαρ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και με το ξεκίνημα του δευτέρου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα το Ραμί στο 55'.

Στο 69ο λεπτό ο Μοσκουέρα ισοφάρισε για τους Γαλιθιάνους και στο 87ο λεπτό ο Λούκας Πέρεθ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ για την Λα Κορούνια, που πήρε το εντός έδρας τρίποντο στην πρεμιέρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Κονέ, Γιορέντε, Ρίκα, Ρέσιο, Καμάτσο, Κέκο (46' Σαρλς), Χόνι (71' Κουζμάνοβιτς), Χουάνπι, Ραμίρεθ (78' Κάστρο).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ (5-3-2): Ναουθέτ Πέρεθ, Χ. Φλάνιο, Ντ. Γκαρθία, Μ. Φλάνιο, Ουνάι Γκαρθία, Φουέντες (50' Ρεντράντο), Φαούστο (71' Μερίδα), Ντε λα Κουέβας, Οιέρ, Κόντρο (77' Ρομέρο), Ριέρα.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Χουάνφραν, Αλμπεντόσα, Σίντνεϊ, Ναβάρο, Μοσκουέρα, Γκιγιέρμε (68' Λουιζίνιο), Μπρούνο Γκάμα (82' Μπόρχες), Χιλ (57' Αντόνε), Φαΐρ, Λούκας Πέρεθ.

ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγο, Κάπα, Γκάλβεθ, Ραμί, Χούνκα, Γκαρθία, Ριβέρα, Μπεμπέ (85' Πέδρο Λεόν), Ινούι (74' Πένα), Άντριαν (79' Ένριχ), Κίκε.


Málaga vs Osasuna 1-1 Highlights & Resumen [La... από koszta7
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ