LA LIGA

Βαλβέρδε: "Δεν αισθάνομαι υποψήφιος για τη Μπαρτσελόνα"

Βαλβέρδε: "Δεν αισθάνομαι υποψήφιος για τη Μπαρτσελόνα"

Παραμονή του εκτός έδρας αγώνα στο "Καμπ Νόου" με τη Μπιλμπάο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε διέψευσε πως είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Τι είπε για την πτώση του Μέσι.

"Η Μπαρτσελόνα κρίνεται από αυτά που έχει βιώσει και μάλιστα τα έχει κάνει πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η οποιαδήποτε σύγκριση πληγώνει. Είχε συνηθίσει να κερδίζει τίτλους και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό τελειώνει κάποια στιγμή.

Είναι απλό να αποδεχτείς τη νίκη, όχι όμως και την ήττα", δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κληθείς να καταθέσει την άποψή του για το αν θα πρέπει να μιλάμε για το οριστικό κλείσιμο ενός (απόλυτα επιτυχημένου) κύκλου για τη Μπαρτσελόνα.

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς βρήκαν την ευκαιρία -δύο 24ωρα πριν το ματς της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα- να τον ρωτήσουν για το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" τη νέα σεζόν.

"Μου κάνετε αυτή την ερώτηση ψυχρά χωρίς αναισθησία (γέλια). Όχι, ξεκάθαρο όχι. Η απάντηση είναι όχι", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή του στον Λιονέλ Μέσι για την σφοδρή κριτική που δέχεται εδώ και αρκετό καιρό.

Βαλβέρδε: "Δεν αισθάνομαι υποψήφιος για τη Μπαρτσελόνα"

"Ζητούν από τον παίκτη να βγάλει σε κάθε παιχνίδι λαγό από το καπέλο ενώ είναι αυτός που τον μαρκάρουν όλοι".

Κάνοντας τέλος μία γενική τοποθέτηση για το επικείμενο ματς της Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, είπε:

"Ο αντίπαλός μας έχασε δύο ευκαιρίες να κατακτήσεις ισάριθμους τίτλους μέσα σε μία εβδομάδα, η αποστολή μας όμως στη Βαρκελώνη παραμένει το ίδιο δύσκολη.

Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα που έχασαν στον τελικό. Έχουν τους παίκτες για να παραμείνουν ζωντανοί και να μην πετάξουν λευκή πετσέτα όσον αφορά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ