LA LIGA

Βαλβέρδε: "Μετά την Ατλέτικο, θα μάθετε"

Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde, right, gives instructions as Genk's head manager Peter Maes, center, looks on during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Genk, at the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 3, 2016. Athletic Bilbao won the match 5-3. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Βαλβέρδε AP

Ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε ότι μετά τον κυριακάτικο (21/5) αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα ενημερώσει για την απόφασή του.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μια και τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα "φουντώνουν". Ο Ισπανός προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι θα απαντήσει σε αυτό μετά τον κυριακάτικο (21/5) αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: "Όταν τελειώσει ο αγώνας, θα μάθετε. Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσει η ομάδα την έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν".

Η Μπιλμπάο έχει 63 βαθμούς, όσους και η Ρεάλ Σοθιεδάδ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Θέλτα. Μία από τις δύο ομάδες θα βγει στην Ευρώπη. Στην ισοβαθμία υπερτερούν οι Βάσκοι του "Τσινγκούρι". Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και ο Βαλβέρδε θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ