LA LIGA

Τσάβι: "Χωρίς τον Μουρίνιο μιλάμε περισσότερο για μπάλα"

Τσάβι: "Χωρίς τον Μουρίνιο μιλάμε περισσότερο για μπάλα"

"Δεν μου έλειψε ο Μουρίνιο", σχολίασε ο Τσάβι σε σχετική ερώτηση τονίζοντας ότι στην Ισπανία μιλάνε ξανά για ποδόσφαιρο από την στιγμή που έφυγε. Το σχόλιο για Ατλέτικο.

Πριν ακριβώς από ένα χρόνο ο Τσάβι δήλωνε ότι ο Μουρίνιο δεν θα καταφέρει να περάσει στην ιστορία, συμπληρώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα καθώς το ποδόσφαιρό του δεν είναι κάτι που θέλουν οι "μπαλουγκράνα".

Ο Ζοζέ πλέον δεν βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ και ο άσος της Μπάρτσα σε σχετική ερώτηση του ραδιοφωνικού καταλανικού σταθμού RAC1 απάντησε: "Όχι, δεν μου έλειψε ο Μουρίνιο". Συμπλήρωσε μάλιστα ότι "είναι καλός προπονητής και του εύχομαι τα καλύτερα στην Τσέλσι αλλά τώρα στην Ισπανία μιλάνε περισσότερο για ποδόσφαιρο".

Ο Τσάβι μίλησε μεταξύ άλλων για την Ατλετικό σημειώνοντας ότι "δεν είναι ο βασικός αντίπαλός μας για τον τίτλο" αλλά και τον Μέσι υπογραμμίζοντας πως "σε κάνει καλύτερο σαν παίκτη, είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αν δεν μπορείς να παίξεις μαζί του καλύτερα να τα βάλεις με τον εαυτό σου".

Για τον Νεϊμάρ σχολίασε ότι "έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας παγκόσμιος σταρ, αν δεν έχει γίνει ήδη. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας στην Μπαρτσελόνα". Τέλος υπογράμμισε ότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων "η φιλοσοφία της Μπάρτσα δεν πρέπει ποτέ να αλλάξει".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ