ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Ο Μουρίνιο δεν θα περάσει στην ιστορία"

Τσάβι: "Ο Μουρίνιο δεν θα περάσει στην ιστορία"

Ο Τσάβι ξεκαθάρισε πως ο Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να σταθεί στη Μπαρτσελόνα λόγω του στιλ παιχνιδιού που παίζουν οι ομάδες του, ενώ αφιέρωσε διθυράμβους για Μέσι και Γκουαρδιόλα.

"Συμπαθώ τον Μουρίνιο επειδή βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην Ισπανία όμως αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι να τον προσέχουν οι άλλοι.

Δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να περάσει στην ιστορία", τόνισε ο ιθύνων νουν στη μεσαία γραμμή των Καταλανών εδώ και μία δεκαετία, για να προσθέσει:

"Ο Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, το ποδόσφαιρό του δεν είναι κάτι που θέλουμε εδώ".

Φυσικά, από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσάβι στο "Catalunya Radio", δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στους Πεπ Γκουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα και Λιονέλ Μέσι.

"Έμεινα έκπληκτος από τον νέο προπονητή επειδή τον είδα πολύ προετοιμασμένο, με πολλές ξεκάθαρες ιδέες που είναι πιστές στη φιλοσοφία της Μπάρτσα.

Υπάρχουν λίγες διαφορές ανάμεσα σε αυτόν και στον Πεπ, από πλευράς τακτικής είναι σχεδόν ίδιοι, ο Γκουρδιόλα ήταν ίσως λίγο πιο κοντά στις προπονήσεις αλλά ο Τίτο μεταδίδει τις ιδέες του με τον δικό του τρόπο,

Ο Πεπ παραμένει πάντως για μένα σημείο αναφοράς, ως παίκτης και ως προπονητής", σχολίασε ο Ισπανός διεθνής μέσος, για να αναφερθεί τέλος στη σύγκριση Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ο Μέσι δεν είναι αυτός που κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια. Είναι ένα εκπληκτικό άτομο, ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.\

Είναι ο πιο δυνατός απ'όλους και το παιχνίδι του είναι πιο επιβλητικό από αυτό του Κριστιάνο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ