LA LIGA

Το εκπληκτικό γράφημα για Σιμεόνε από Marca

Το εκπληκτικό γράφημα για Σιμεόνε από Marca

Ο Ολυμπιακός τον "πλήγωσε" όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για τις 1.000 ημέρες παρουσίας του στην Ατλέτικο. Δείτε -μέσα από το γράφημα της Marca- τι έχει πετύχει.

Σίγουρα θα ήθελε να το "γιορτάσει" κάπως διαφορετικά και όχι με ήττα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του Champions League, παρόλα αυτά ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορεί παρά να καμαρώνει για όλα όσα έχει πετύχει με την Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2011 ως τώρα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός συμπλήρωσε μάλιστα την Πέμπτη 1.000 ημέρες στον πάγκο των "ροχιμπλάνκος" και η μαδριλένικη "Marca" παρουσίασε τα πεπραγμένα του μέσα από ένα ιδιαίτερο γράφημα.

Οι αριθμοί που συνοδεύουν τον "Cholo" είναι καθόλα εντυπωσιακοί: 5 τίτλοι (1 Europa League, 1 ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Σούπερ Καπ Ισπανίας) και μία συμμετοχή σε τελικό Champions League ενώ σε 154 αγώνες στον πάγκο μετράει: 99 νίκες-31 ισοπαλίες-24 ήττες.

Όσο για το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να "κατοσταρήσει" τις επιτυχίες του στον πάγκο της Ατλέτικο αυτό θα λάβει χώρα το Σάββατο (20/9), όπου οι Μαδριλένοι υποδέχονται στο "Βιθέντε Καλδερόν" τη Θέλτα.

Οι 1.000 ημέρες του Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο:

Το εκπληκτικό γράφημα για Σιμεόνε από Marca
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ