LA LIGA

Το Sport24.gr με τον Πουγιόλ στην εκδήλωση της La Liga για τους πρόσφυγες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LA LIGA ΚΑΙ MEDIA PRO / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (MOTION TEAM)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LA LIGA ΚΑΙ MEDIA PRO / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr ήταν στην Helexpo, στη Θεσσαλονίκη, και παρακολούθησε την εκδήλωση της La Liga για τους πρόσφυγες με παρόντες τον Κάρλες Πουγιόλ και τον Χαβιέρ Τέμπας. (videos)

Το ισπανικό "clásico", ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ( 23/4, 21:45 live από το Sport24.gr η εξέλιξη), κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν και η La Liga (διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος) σε συνεργασία με τη Mediapro έδωσε την ευκαιρία σε πάνω από 1.000 πρόσφυγες από τη Νέα Καβάλα, το Ωραιόκαστρο, το Πολύκαστρο και το Κιλκίς να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει μέσω videos ό,τι έγινε γύρω από την εκδήλωση. Εκεί, πέρα από τον πρώην αρχηγό των "μπλαουγκράνα" και πρέσβη της La Liga, Κάρλες Πουγιόλ, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέμπας, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννης Μουζάλας.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα άσχημα περιστατικά, καθώς υπήρχε ένταση ανάμεσα σε πρόσφυγες με καταγωγή από το Πακιστάν και τη Συρία, με αποτέλεσμα την παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και την προσαγωγή τριών ατόμων.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ