LA LIGA

Στις 23 Απριλίου το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

Barcelona's Lionel Messi runs with the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi runs with the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο clasico της σεζόν μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου και ενδέχεται να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Τι αγώνες θα έχει την ίδια στιγμή στην Ελλάδα.

Την Κυριακή 23 Απριλίου θα διεξαχθεί το clasico μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 33η αγωνιστική της Primera Division, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:45 ώρα Ελλάδας και βρει τις δύο ομάδες "φρέσκες" από τις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν και οι νταμπλούχοι Γερμανίας τη Γιουβέντους αντίστοιχα (αμφότερα τα δεύτερα παιχνίδια στην Ισπανία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη η 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και κατά συνέπεια όλα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την ίδια μέρα και ώρα, την Κυριακή στις 19:00.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, του ΠΑΟΚ στην έδρα του Πλατανιά και της ΑΕΚ στην έδρα του Λεβαδειακού.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ