LA LIGA

Στην Primera η Χετάφε του Φουστέρ

Στην Primera η Χετάφε του Φουστέρ

Την άνοδο της στην Primera Division πανηγύρισε η Χετάφε του Νταβίντ Φουστέρ, που στη ρεβάνς με την Τενερίφη κάλυψε την ήττα του πρώτου αγώνα και με το συνολικό υπέρ της 3-2 εξασφάλισε τον προβιβασμό της.

Χετάφε και Τενερίφη έφτασαν μέχρι τον τελικό των play offs της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, αποκλείοντας τις Ουέσκα και Κάντιθ αντίστοιχα στα ημιτελικά.

Στην πρώτη αναμέτρηση η Τενερίφη επικράτησε με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Σάενθ από το 22ο λεπτό και το εισιτήριο της ανόδου παίχτηκε στη ρεβάνς του "Alfonso Perez". Η Χετάφε είχε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς και μόλις στο 13' βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε τέρματα των Φορλίν και Πατσέκο.

Ο Λοσάνο στο 17΄μείωσε για την Τενερίφη και έβαλε τους φιλοξενούμενους ξανά στο κόλπο της ανόδου. Ο Πατσέκο στο 37' σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 3-1 για την Χετάφε, που κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος και παρά την πίεση που δέχτηκε στο δεύτερο μέρος, ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Με το σφύριγμα της λήξης η Χετάφε του Νταβίντ Φουστέρ (δεν αγωνίστηκε στο ματς, είχε σκοράρει στον ημιτελικό) πανηγύρισε τον προβιβασμό της στην Primera Division και επιστρέφει τη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από ένα χρόνο απουσίας.

photo: La Liga twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ