LA LIGA

Στη Σεβίλλη για υπογραφές ο Γκαμέιρο

Στη Σεβίλλη για υπογραφές ο Γκαμέιρο

Στη Σεβίλλη βρίσκεται ήδη ο Κεβέν Γκαμεϊρό, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Πάνω από 10.000.000 ευρώ θα κοστίσει συνολικά η μεταγραφή του στους Σεβιγιάνους, που τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Νεγρέδο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κεβέν Γκαμεϊρό, προσγειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/7) στο αεροδρόμιο "Σαν Πάμπλο" της Σεβίλλης, με αρκετό κόσμο να τον περιμένει για να τον καλωσορίσει.

Ο 26χρονος Γκαμεϊρό, αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους Σεβιγιάνους και η μεταγραφή του θα κοστίσει 10.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους. Η ομάδα του Παρισιού μετά την απόκτηση του Έντισον Καβάνι δεν είχε χώρο για τον Γάλλο κι έτσι δεν δίστασε να τον παραχωρήσει.

Ο πρώην επιθετικός της Παρί, έρχεται για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Άλβαρο Νεγρέδο, ο οποίος μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκαμεϊρό θα μπει έτσι στη λίστα με τις πιο ακριβές μεταγραφές που έχει κάνει ποτέ η Σεβίλλη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, θα ενταχθεί στην αποστολή της ομάδας, που κάνει προετοιμασία στην Νότια Αμερική.

Την περσινή χρονιά με τη φανέλα της Παρί, αγωνίστηκε συνολικά σε 33 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, πετυχαίνοντας 9 γκολ. Ενώ επίσης, είναι διεθνής 8 φορές με την Εθνική Γαλλίας, έχοντας σκοράρει 1 φορά.

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, μίλησε στα γαλλικά μμε σχετικά με τον νέο προορισμό του Γκαμεϊρό: "Έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Κέβιν, αλλά είναι επιλογή του να φύγει και συμβαδίσει και με τα θέλω του συλλόγου. Τώρα μια νέα περιπέτεια ξεκινάει γι' αυτόν στη Σεβίλλη".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ