LA LIGA

Σιμεόνε: "Στόχος μας η τρίτη θέση"

Σιμεόνε: "Στόχος μας η τρίτη θέση"

Αν και πρωταθλητής Ισπανίας με την Ατλέτικο την επόμενη σεζόν, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκαθάρισε πως ο στόχος φέτος για τους Μαδριλένους είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να κάνει την Ατλέτικο Μαδρίτης να αλλάξει επίπεδο την περασμένη σεζόν και να "αρπάξει" το πρωτάθλημα μπαίνοντας σφήνα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (φτάνοντας ταυτόχρονα και στον τελικό του Champions League) όμως η επιτυχία αυτή δεν... αποπροσανατολίζει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όπως ξεκαθάρισε ο Αργεντίνος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport", η ομάδα του θα κυνηγήσει αυτή τη σεζόν την 3η θέση στη La Liga καθώς εκτιμάει ότι δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους δύο οικονομικούς κολοσσούς του ισπανικού ποδοσφαίρου.

"Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα στον κόσμο και ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Οι αντίπαλοί μας είναι η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο αντικειμενικός στόχος είναι η τρίτη θέση.

Είμαστε σε διαφορετικό πρωτάθλημα από τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα. Τα χρήματα που ξοδέψαμε εμείς προήλθαν από τους παίκτες που πουλήθηκαν.

ΟΙ Μάντζουκιτς, Χιμένεθ και Γκριεζμάν είναι διαφορετικοί από τους Κόστα, Βίγια και Άντριαν. Η ισχυρή δομή που στηρίζει την επίθεση έχει παραμείνει η ίδια αλλά τώρα κοιτάμε για το στιλ που μας ταιριάζει περισσότερο. Πρέπει να έχουμε υπομονή", τόνισε στις δηλώσεις του στο ιταλικό μέσο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ