LA LIGA

Σάντσες, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γκριεζμάν

Σάντσες, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γκριεζμάν

Σε περίπτωση αποχώρησης του Αντουάν Γκριεζμάν από το "Βιθέντε Καλντερόν", η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη αποφασίσει ως προς τον αντικαταστάτη του.

Το περιοδικό Don Balon αποκαλύπτει πως στο -κάθε άλλο παρά απίθανο- ενδεχόμενο να πωληθεί ο Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο, πρώτος στόχος των "ροχιμπλάνκος" θα αποτελέσει ο Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ.

Είναι γνωστό ότι ο Χιλιανός έχει μία σταθερή και εξαιρετική παρουσία στην Premier League, με σπουδαίες ομάδες, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, να αναλογίζονται την πιθανότητα να τον διεκδικήσουν.

Σάντσες, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γκριεζμάν

Η ομάδα της Μαδρίτης, εκμεταλλευόμενη το ρευστό που θα εισρεύσει στα ταμεία της, σε περίπτωση πώλησης του Γάλλου, θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των "κανονιέρηδων" και εν συνεχεία να πείσει τον Χιλιανό να μεταγραφεί στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Ο 28χρονος έφτασε στο "Emirates" το καλοκαίρι του 2015. Έκτοτε, μαζί με τον Μεσούτ Εζίλ, αποτελούν τους δύο πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων, με τον Χιλιανό να έχει μετρήσει 119 συμμετοχές και 57 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατέθεσε προσφορά - ρεκόρ για Μπελότι η Άρσεναλ
"Καρφιά" του Εζίλ για Ανρί
"Διπλό" για Ατλέτικο και Σεβίλλη
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ