ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Γκριεζμάν!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday Feb. 27, 2016. (AP Photo/Oscar del Pozo)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday Feb. 27, 2016. (AP Photo/Oscar del Pozo) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον Αντουάν Γκριεζμάν προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ"!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί βασικό στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρεί πως ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της UEFA για το 2016, μπορεί να ταιριάξει αρμονικά με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, η υπόθεση του 24χρονου άσου μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 80.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" έχουν αρχίσει ήδη την προεργασία για το καλοκαίρι, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Γκριεζμάν, προσφέροντας ένα μυθικό συμβόλαιο για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sun", οι ετήσιες απολαβές του θα κυμαίνονται κοντά στα 12.500.000 ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε 257.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο θα τον μετατρέψει σε έναν απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ