LA LIGA

Ολοκληρώνουν νωρίτερα τη συνεργασία τους Ατλέτικο και Σιμεόνε

Ολοκληρώνουν νωρίτερα τη συνεργασία τους Ατλέτικο και Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Ατλέτικο Μαδρίτης για αναπροσαρμογή της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται πλέον το 2018 αντί για το 2020.

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση προχώρησαν ο Ντιέγκο Σιμεόνε με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αργεντινού τεχνικού, το οποίο θα έχει πλέον χρονική ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 αντί για το 2020.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Σιμεόνε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' τους "ροχιμπλάνκος" ύστερα από μία πενταετία, καθώς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν βαρύ μετά τον χαμένο τελικό του Champions League απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρ' όλα αυτά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ ξεκαθάρισε στον "Τσόλο" πως για να αποχωρήσει απ' την ομάδα θα πρέπει να καλυφθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, είτε απ' τον ίδιο είτε απ' τον ενδιαφερόμενο σύλλογο. Τελικά, ούτε η Ίντερ αλλά ούτε κι η Παρί Σεν Ζερμέν μετουσίωσαν σε πρόταση το ζωηρό ενδιαφέρον τους.

Έτσι, ο Σιμεόνε αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ζήτησε απ' τους ανθρώπους του συλλόγου να υπάρξει αναπροσαρμογή στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους. Ο Άνχελ Χιλ έκανε δεκτό το αίτημά του, με τον "Τσόλο" να παραμένει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι το 2018. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2017 η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπει στο νέο της γήπεδο και ο Σιμεόνε ήθελε να είναι παρών στη νέα εποχή των "ροχιμπλάνκος".

Οι παραπάνω ενέργειες επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "El Confidencial", η οποία ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες πως ο Αργεντινός έχει δώσει τα χέρια με την Ίντερ προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας το καλοκαίρι του 2018.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ