LA LIGA

"Ο ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκε άψογα"

"Ο ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκε άψογα"
INTIME SPORTS

Στο χρονικό του δανεισμού του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αναφέρθηκε ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβαν Σαββίδη.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Λούκας Πέρεθ σε συνέντευξή του στην ισπανική ιστοσελίδα " lavozdegalicia.es ".

Ο Ισπανός αποκάλυψε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων του "Δικεφάλου" με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην τελική έκβαση του δανεισμού του, ο Ιβάν Σαββίδης. "Ο ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκε σαν μεγάλη ομάδα που είναι με πολύ σεβασμό.

Είμαι ευγνώμων στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, επειδή κατάλαβε πως αντιμετωπίζω οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Ελπίζω μία μέρα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Θα τους είμαι υπόχρεος για πάντα."

"Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα τον πρώτο λόγο"

Ο Λούκας αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του, πρώην πια, προπονητή της Λα Κορούνια, Φερνάντο Βάσκεθ, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του βγήκε στην αγορά για να αποκτήσει παίκτες δεύτερης διαλογής, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Λούκας:

"Όταν άκουσα τις δηλώσεις αυτές, ήθελα να μάθω από πρώτο χέρι τι συμβαίνειπραγματικά. ΟΠΑΟΚ ήταν στηναναμονή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τονσυγκεκριμένο προπονητή. Απλά πρέπει να ευχαριστήσω και την Ντεπορτίβο, η οποία με στήριζε συνέχεια.

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή δεν αφορούν τους παίκτες. Δεν πρέπει οι παίκτες να μπλέκουν με αυτά τα θέματα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Ο Βάσκες με πήρε τηλέφωνο, αλλά εγώ ήμουν απορροφημένος με τις διαπραγματεύσεις μου με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που στην ουσία ολοκλήρωσε τον δανεισμό μου. Ούτε εγώ ήμουν, ούτε η Ντεπορτίβο. Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις."

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ