LA LIGA

Δεύτερη νίκη για Βαλβέρδε, πήρε βαθμό η Χετάφε

Δεύτερη νίκη για Βαλβέρδε, πήρε βαθμό η Χετάφε

Ζευγάρωσε τις νίκες της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία νίκησε με 2-0 την Οσασούνα. Με εύστοχο πέναλτι του Ντιέγκο Κάστρο στο 85' η Χετάφε απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αλμερία στο άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Οσασούνα με 2-0.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να έπαιξε στο "Ανοέτα" λόγω των εργασιών που γίνονται ακόμα στο "Σαν Μαμές", όμως, αυτό δεν την εμπόδισε να πιάσει καλή απόδοση, να δημιουργήσει αρκετές φάσεις και να πάρει τρεις ακόμη πόντους.

Από εκεί και πέρα, δύο φορές προηγήθηκε η Αλμερία στην έδρα της Χετάφε, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρώτη της νίκη για φέτος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως, το εύστοχο πέναλτι του Ντιέγκο Κάστρο τους στέρησε το τρίποντο της νίκης. Ωστόσο, αυτός ήταν ο παρθενικός βαθμός και για τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες είχαν γνωρίσει την ήττα κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ αντίστοιχα.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Χουάν Βαρέλα, Αλέξις, Ράφα, Ρομπέρτο Λάγο, Μπόρχα, Λάσεν (53' Πέδρο Λεόν), Πάμπλο Σαράμπια (61' Φέντορ), Ντιέγκο Κάστρο, Λαφίτα, Αντριάν Κολούνγκα

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστέμπαν, Ραφίτα, Πεγιαράνο, Άντχελ Τουχίγιο, Ντουμπάρμπιεν, Βέρθα, Μάρκος Τέμπαρ (79' Κορόνα), Σοριάνο (69' Ρουμπέν Σουάρεθ, Σούσο, Αλέιξ Βιντάλ, Ρόντρι (Όσκαρ Ντίαθ)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιάγο, Ιραόλα, Γκουρπέγι, Λαπόρτε, Σαμπόριτ, Μπενιάτ, Σουσαέτα (75' Σουσαέτα), Ιτουράσπε, Αντέρ Ερέρα (64' Ντε Μάρκος), Μουνιαίν (69' Ιμπάι), Αντούριθ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Μαρκ Μπερτράν (63' Όιερ), Λοτιέ, Αλεχάντρο Αρίμπας, Χοάν Οριόλ, Πουνιάλ, Σίσι, Σίλβα, Αρμεντέρος, Οριόλ Ριέρα, Νούνιες (66' Ρομπέρτο Τόρες)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Χετάφε - Αλμερία 2-2 (32' Λαφίτα, 85' Ντιέγκο Κόστα / 30' Ρόντρι, 37' Σοριάνο)

Μπιλμπάο - Οσασούνα 2-0 (31' Αρίμπας (αυτ.), 82' Ντε Μάρκος)

Σάββατο

Έλτσε - Σοθιεδαδ (20:00)

Εσπανιόλ - Βαλένθια (22:00)

Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ (00:00)

Κυριακή

Ατλέτικο - Ράγιο Βαγιεκάνο (20:00)

Λεβάντε - Σεβίλλη (22:00)

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα

Μπέτις - Θέλτα (00:00)

Δευτέρα

Γρανάδα - Ρεάλ (22:00)

Δείτε την υπεραναλυτική βαθμολογία της Primera Division.

Μπιλμπάο - Οσασούνα 2-0

Χετάφε - Αλμερία 2-2

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ