LA LIGA

Κοντά σε Καθόρλα η Ατλέτικο

Κοντά σε Καθόρλα η Ατλέτικο

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σάντι Καθόρλα της Άρσεναλ. Μετά τον Νταβίδ Βίγια, άλλος ένας Ισπανός διεθνής είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Για μεγάλα πράγματα ετοιμάζεται φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης κι αυτό το φανερώνουν και οι δηλώσεις των παικτών της, όπως οι πρόσφατες του Αρντά Τουράν, που σύγκρινε την ομάδα του μ' αυτές των Ρεάλ και Μπάρτσα.

Έχοντας αρκετά χρήματα στα ταμεία της, μετά και την πώληση του Φαλκάο στη Μονακό, οι "ροχιμπλάνκος" θέλουν να κινηθούν έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας παίκτες που μπορούν να την ενισχύσουν ουσιαστικά.

Μετά τον Νταβίδ Βίγια, ο οποίος ήρθε να αντικαταστήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο στην επίθεση της Ατλέτικο, πλέον οι Ισπανοί κινούνται και για τον Σάντι Καθόρλα της Άρσεναλ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, φαίνεται πως βρίσκονται και πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal, που θα φέρει ακόμα έναν διεθνή Ισπανό παίκτη στην Μαδρίτη.

Ο Καθόρλα μετακόμισε πέρυσι στο Λονδίνο για χάρη της Άρσεναλ, η οποία κατέβαλε 20.000.000 ευρώ στην Μάλαγα. Ωστόσο φαίνεται πως δεν νιώθει καλά στο Νησί και θα επιθυμούσε μια επιστροφή στη Ισπανία.

Από τη μεριά τους, οι δυο ομάδες προς το παρόν διαψεύδουν τα όποια σενάρια μεταγραφής του παίκτη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ