ΙΣΠΑΝΙΑ

Τουράν: "Πιο δυνατοί από Ρεάλ και Μπάρτσα"

Τουράν: "Πιο δυνατοί από Ρεάλ και Μπάρτσα"

Ο Αρντά Τουράν εμφανίστηκε άκρως αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να ανταγωνιστεί τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στην Primera Division.

Στο ίδιο επίπεδο με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τον Αρντά Τουράν.

Ο Τούρκος με δηλώσεις του στη "Mundo Deportivo" εξέφρασε την πίστη του στους "ροχιμπλάνκος", οι οποίοι είναι κατά τον ίδιο πιο δυνατοί ως ομάδα από κάθε άλλη ισπανική.

"Νομίζω πως τώρα είμαστε στο ίδιο επίπεδο (με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ). Όλοι αυτοί οι σύλλογοι έχουν φανταστικούς παίκτες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάρτσα και Μπάγερν (Μονάχου), αλλά είμαστε πιο δυνατοί ως ομάδα.

Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε αυτό το σύνολο, είμαστε μαζί και ισχυροί. Δεν είναι εύκολο να μας νικήσει κάποιος. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους δύο μεγάλους στο πρωτάθλημα; Γιατί όχι; Μπορούμε να το κάνουμε, το πιστεύω και νομίζω πως και οι οπαδοί το πιστεύουν.

Από τη στιγμή που μπορούμε να νικήσουμε την Τσέλσι στο ευρωπαϊκό Super Cup και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κύπελλο Ισπανίας, μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό. Ούτε πριν από αυτά τα δύο παιχνίδια πίστευαν οι άλλοι ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ