LA LIGA

Καταρχήν συμφωνία Μάλαγα-Εσπανιόλ για Ρομπέρτο

Καταρχήν συμφωνία Μάλαγα-Εσπανιόλ για Ρομπέρτο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "diariosur.es", η Μάλαγα ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ έναντι 2.000.000 ευρώ.

Παίκτης της Μάλαγα θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας " diariosur.es", οι Ανδαλουσιάνοι έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Εσπανιόλ για τον 31χρονο γκολκίπερ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ισπανία, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν ιδανικά, αφού μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές τη φετινή σεζόν, καθώς έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Εσπανιόλ απ' τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Γι' αυτό το λόγο, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Η Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε το συγκεκριμένο γεγονός και, ύστερα από επιθυμία του Μίτσελ, έκανε κίνηση για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως το deal θα κλείσει στα 2.000.000 ευρώ και οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, όταν ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια.

Photo Credits: RCD Espanyol

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ