LA LIGA

Φωτιά στην Πριμέρα!

Φωτιά στην Πριμέρα!

Δείτε σε 24 φωτογραφικά κλικ τη μεγάλη εμφάνιση της «ελληνικής» παροικίας της Λεβάντε, τις γκέλες των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και την εντυπωσιακή νίκη της Ρεάλ επί της Μπέτις, που την έφερε έναν μόλις βαθμό κάτω από την κορυφή της Πριμέρα! (pics & videos)

Φωτιά στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου!

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο δεν κατάφεραν να κερδίσουν και η Ρεάλ Μαδρίτης τις πλησίασε στον ένα βαθμό!

Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στις δυο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτα η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με τη Λεβάντε, για την οποία σκόραρε ο Λουκάς Βύντρα και αργότερα η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα των «μπλαουγκράνα», παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Σεβίγια μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Μεγάλη ευνοημένη της 20ης αγωνιστικής ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» διαλύοντας την ουραγό Μπέτις με το εντυπωσιακό 0-5 και μείωσε τη διαφορά της από το δίδυμο της κορυφής μόλις στον ένα βαθμό. Μπάρσα και Ατλέτικο μοιράζονται την πρώτη θέση με 51 βαθμούς και ακολουθούν οι «μερένγκες» με 50. Με 18 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, η φετινή Λίγκα προμηνύεται τουλάχιστον συναρπαστική!

Η είδηση όμως για τους Έλληνες φιλάθλους, ήταν η μεγάλη εμφάνιση της Λεβάντε, η οποία υποχρέωσε τους «μπλαουγκράνα» σε απώλεια βαθμών, έχοντας στις τάξεις της δυο Έλληνες παίκτες (Βύντρα και Καράμπελα) και μια «ελληνική» παροικία η οποία μετρούσε συνολικά 6 παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν από το δικό μας πρωτάθλημα! Εκτός από τους δυο που προαναφέραμε, αγωνίστηκαν στο ματς οι Ίβανσιτς (Παναθηναϊκός), Σιμάο (Παναθηναϊκός), Χουάνφραν (ΑΕΚ) και Ελ Ζαρ (ΠΑΟΚ).

Φωτιά στην Πριμέρα!

Ο Λουκάς Βύντρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής όχι μόνο της Λεβάντε, αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αφού το γκολ του στέρησε βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα και βοήθησε τη Ρεάλ να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Ήταν η πρώτη φορά που και οι 6 «Έλληνες» βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της Λεβάντε και μάλιστα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας. Μόλις στο 9’ της συνάντησης, ο Ίβανσιτς εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους και ο Βύντρα πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές. Ήταν το παρθενικό τέρμα του Λουκά στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο πρώην αμυντικός των «πράσινων» ήταν μαζί με τους Νάβας και Χουάνφραν ο κορυφαίος της ομάδας του, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Ίβανσιτς, Σιμάο και Καράμπελας.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από τα τρία ματς, των οποίων τα αποτελέσματα έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν, και σας τις παρουσιάζει μέσα από 24 φωτογραφικά κλικ. Αμέσως μετά, μπορείτε να δείτε τα βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις και από τα τρία παιχνίδια (Λεβάντε – Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίγια & Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης).

Φωτιά στην Πριμέρα!

1. Η ενδεκάδα της Λεβάντε πριν τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Δεύτερος από αριστερά ο Ελ Ζαρ, δίπλα του ο Καράμπελας. Δεύτερος από δεξιά ο Ίβανσιτς και δίπλα του ο Χουάνφραν. Τέλος, πέμπτος και έκτος από δεξιά, ο Σιμάο και ο Βύντρα.

Φωτιά στην Πριμέρα!

2. Ο Χουάνφραν συμπλήρωσε 100 επίσημα παιχνίδια με τη Λεβάντε και τιμήθηκε από την διοιίκηση του συλλόγου πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Φωτιά στην Πριμέρα!

3. Η μπάλα έχει φύγει από το κεφάλι του Βύντρα μετά το κόρνερ του Ίβανσιτς και κατευθύνεται προς τα δίχτυα του Βαλντές.

Φωτιά στην Πριμέρα!

4. Ο Βύντρα έχει σκοράρει και οι συμπαίκτες του τρέχουν να πανηγυρίσουν μαζί του το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Φωτιά στην Πριμέρα!

5. Ο Πικέ προλαβαίνει τους παίκτες της Λεβάντε και ισοφαρίζει σε 1-1.

Φωτιά στην Πριμέρα!

6. Ο Ελ Ζαρ καταδιώκει τον Πικέ.

Φωτιά στην Πριμέρα!

7. Ο Σιμάο με τον Μέσι.

Φωτιά στην Πριμέρα!

8. Ο Ίβανσιτς με τη μπάλα, ενώ τον καταδιώκει ο Μπουσκέτς.

Φωτιά στην Πριμέρα!

9. Καράμπελας αριστερά, Ίβανσιτς δεξιά και ο Χοακίν Καπαρός στη μέση.

Φωτιά στην Πριμέρα!

10. Ο Ίβανσιτς με τη μπάλα, έτοιμος να δεχτεί το μαρκάρισμα του Πικέ.

Φωτιά στην Πριμέρα!

11. Μπουσκέτς, Φάμπρεγας και Μαστσεράνο, απογοητευμένοι από την έκβαση του αγώνα.

Φωτιά στην Πριμέρα!

12. Λίγο μετά τη λήξη του Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (1-1), η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε τη Σεβίγια. Εδώ, οι δυο προπονητές, Ουνάι Έμερι και Τσόλο Σιμεόνε, σε εγκάρδια χειραψία πριν την έναρξη του ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Φωτιά στην Πριμέρα!

13. Ο Νταβίδ Βίγια (αριστερά, με το "9") ανοίγει το σκορ για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Φωτιά στην Πριμέρα!

14. Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν το γκολ του Βίγια.

Φωτιά στην Πριμέρα!

15. Για 55 λεπτά, η Ατλέτικο ήταν πρωτοπόρος της Πριμέρα Ντιβισιόν, κάτι που είχε να συμβεί 18 χρόνια.

Φωτιά στην Πριμέρα!

16. Ο Ιβάν Ράκιτιτς έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε η Σεβίγια στο 72' της συνάντησης.

Φωτιά στην Πριμέρα!

17. Ο διεθνής Κροάτης ξεγελάει ελάχιστα τον Κουρτουά και σημειώνει το γκολ της Σεβίγια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 που δεν επέτρεψε στους "ροχιμπλάνκος" να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή.

Φωτιά στην Πριμέρα!

18. Μια ημέρα νωρίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στη Σεβίλλη για να αντιμετωπίσει την Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν". Η ευρεία νίκη της με το εντυπωσιακό 0-5 την έφερε μόλις έναν βαθμό πίσω από τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Εδώ ο Ντι Μαρία πανηγυρίζει το 0-4.

Φωτιά στην Πριμέρα!

19. Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει το 0-3.

Φωτιά στην Πριμέρα!

20. Εντυπωσιακή προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φωτιά στην Πριμέρα!

21. Ο Ιγνάθιο Ιγκλέσιας παρατηρεί τον Σέρχιο Ράμος με την κίτρινη κάρτα.

Φωτιά στην Πριμέρα!

22. Μόντριτς και Πέπε πανηγυρίζουν μαζί με τον Μπέιλ το γκολ του Βρετανού.

Φωτιά στην Πριμέρα!

23. Ο Αντσελότι συγχαίρει τον Ντι Μαρία για την απόδοσή του.

Φωτιά στην Πριμέρα!

24. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το 0-1.

Πηγές: Superdeporte, As, Marca

Βίντεο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 1-1

Βίντεο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίγια 1-1

Βίντεο: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ