LA LIGA

Επιμένει για Βαλντές η Έλτσε

Επιμένει για Βαλντές η Έλτσε

Ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπο του Βαλντές τον ιδανικό διάδοχο του Κώστα Μήτρογλου, όμως στο κόλπο παραμένει και η Έλτσε. "Διαπραγματευόμαστε με Αλ Τζαζίρα", δηλώνει ο πρόεδρός της.

Σε θρίλερ με τρομερό σασπένς εξελίσσεται η υπόθεση του Νέλσον Βαλντές , αναφορικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού , με τους Πειραιώτες να κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρώσουν άμεσα το deal, ωστόσο φαίνεται πως δεν... παίζουν μόνοι τους μπάλα.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη και μάλιστα έντονο έχει δείξει και η Έλτσε, με τους νεοφώτιστους στην Primera Division (επέστρεψαν μετά από 24 χρόνια) να προσπαθούν και αυτοί από την πλευρά τους να "τουμπάρουν" την Αλ Τζαζίρα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

"Είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμα", δήλωσε στην ισπανική ιστοσελίδα " Laverdad.es " ο πρόεδρος της Έλτσε, Χοσέ Σεπούλκρε, ο οποίος υπογράμμισε πως "πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτή την περίπτωση".

Το ρεπορτάζ του ισπανικού μέσου αναφέρει πάντως ότι η Έλτσε δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει την συγκατάθεση του παίκτη για τη μεταγραφή ενώ αδυνατεί να καλύψει το ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή.

Αυτό κυμαίνεται στα 3.000.000 ευρώ, με την Έλτσε να φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει στον παίκτη μόλις το 1/3 του ποσού αυτού, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμα μεγάλο χάσμα για να γεφυρωθεί.

Την ίδια ώρα πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εμφανίζονται πεπεισμένοι πως θα αποσπάσουν εκείνοι την υπογραφή του έμπειρου άσου, με τα λόγια του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου -μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο- να είναι ενδεικτικά της αισιοδοξίας τους:

"Εμείς φυσικά και πρέπει να καλύψουμε το κενό του Μήτρογλου, θα περιμένουμε τις διαπραγματεύσεις με τον Βαλντές.

Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει, έχει ποιότητα, εμπειρία και ελπίζουμε ότι αν έρθει θα μας βοηθήσει όπως ο Κώστας".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ