LA LIGA

Ελεύθερος ο Ερναντέζ, μήνυση στη σύντροφό του

Ελεύθερος ο Ερναντέζ, μήνυση στη σύντροφό του

Ελεύθερος αφέθηκε ο 20χρονος στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λικά Ερναντέζ, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα για βιαιοπραγία εναντίον της συντρόφου του. Κατέθεσε μήνυση εναντίον της, τι λέει ο σύλλογος.

Ο Λικά Ερναντέζ έμεινε ελεύθερος μετά από την απολογία του για βιαιοπραγία εναντίον της φίλης του, Έλενα Γκαράδε, ωστόσο δεν επέστρεψε και στην αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο την Λεγκανές το Σάββατο.

Ο Γάλλος στόπερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής και κατόπιν δικαστικής απόφασης, δεν επιτρέπεται να πλησιάσει τη φίλη του στο σπίτι τους στη Λα Ρόθας, ενώ θα επιστρέψει στο δικαστήριο τη Δευτέρα για να καταθέσει ως κατηγορούμενος.

Η σύλληψη έγινε στις 2:30 από την τοπική αστυνομία. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γάλλος μπακ επέστρεψε μεθυσμένος στην οικία του, με την κατάσταση να ξεφεύγει απ' τον έλεγχο και τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να χτυπάει τη νεαρή κοπέλα. Άμεσα, στην περιοχή κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο και μετέφερε τον Ερναντέζ στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα, η σύντροφός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς, ευτυχώς, να φέρει σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό " Cadena Ser", η φίλη του δεν έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά ακόμα, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που έφερε κι αυτός ελαφρά τραύματα, υπέβαλε μήνυση εναντίον της συντρόφου του για επίθεση.

Ο πέντε φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας κ-21 κατέθεσε ότι έφυγε από το σπίτι μετά από καυγά με τη σύντροφό του και επέστρεψε αργότερα μέσα στο βράδυ, αφού δέχθηκε πολλά μηνύματα, για να τα ξαναβρούν. Όταν επέστρεψε, η φίλη του επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, τσακώθηκαν ξανά, αλλά δεν της επιτέθηκε, όπως ισχυρίζεται.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα των "ροχιμπλάνκος", επικαλούμενος έλλειψη επίσημης ενημέρωσης, ενώ το απόγευμα η Ατλέτικο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ζητείται "σεβασμός στο τεκμήριο της αθωότητας" και επισημαίνεται ότι "πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη που θα διαλευκάνει το τι συνέβη", με συνέπεια ο σύλλογος να περιμένει "την έκβαση της υπόθεσης, για να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνελήφθη παίκτης της Ατλέτικο για βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του!
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ