ΙΣΠΑΝΙΑ

Συνελήφθη παίκτης της Ατλέτικο για βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του!

Συνελήφθη παίκτης της Ατλέτικο για βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουκά Ερναντέζ συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/02) για βιαιοπραγία κατά της συντρόφο του, ύστερα από έντονο καυγά.

Σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο για τον Λουκά Ερναντέζ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/02), ύστερα από "θερμό" επεισόδιο που είχε με τη σύντροφό του.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γάλλος μπακ επέστρεψε μεθυσμένος στην οικία του, με την κατάσταση να ξεφεύγει απ' τον έλεγχο και τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να χτυπάει τη νεαρή κοπέλα. Άμεσα, στην περιοχή κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο και μετέφερε τον Ερναντέζ στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα, η σύντροφός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς, ευτυχώς, να φέρει σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την "El Pais", ο Ερναντέζ αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του δικαστηρίου, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία του με την νεαρή κοπέλα. Την εφετινή σεζόν ο Ερναντέζ μετράει 11 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα, με τον Ντιέγκο Σιμέονε να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στο μέλλον του στο "Βιθέντε Καλδερόν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ