LA LIGA

Ανανέωσε με Σεβίλλη ο Έμερι

Ανανέωσε με Σεβίλλη ο Έμερι

Η Σεβίλλη υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ουνάι Έμερι που θα τον κρατήσει μέχρι το 2017 στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".

Ο Ουνάι Έμερι ήταν από τους πλέον περιζήτητους τεχνικούς στην Ευρώπη έχοντας κατακτήσει την τελευταία διετία δύο τρόπαια Europa League με τη Σεβίλλη όμως οι υποψήφιοι μνηστήρες που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα έπεσαν σε... τοίχο.

Όπου τοίχος βάλτε τα γρήγορα αντανακλαστικά που έδειξε η Σεβίλλη, η οποία άρχισε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή της και την Παρασκευή (5/6) ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον έληγε το 2017) μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Οι Ανδαλουσιανοί αποδέχτηκαν μάλιστα τους οικονομικούς όρους του Ουνάι Έμερι και συμφώνησαν να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.500.000 ευρώ, γεγονός που τον κάνει πλέον τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στην ιστορία του συλλόγου.

Σημειώνεται πως για χάρη του Ουνάι Έμερι είχε ταξιδέψει πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει τη Νάπολι, με τον πρόεδρο των "παρτενοπέι" να καλείται τώρα να επιλέξει έναν εκ των Σπαλέτι, Μοντέλα, Πραντέλι και Σάρι για να διαδεχτεί τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ