LA LIGA

Ανακοίνωσε Τζάτζα η Βαλένθια

Ανακοίνωσε Τζάτζα η Βαλένθια
Τζάτζα-Βαλένθια

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόνε Τζάτζα με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Σιμόνε Τζάτζα θα φοράει τη φανέλα της Βαλένθια μέχρι το τέλος της σεζόν, σε μία μετακίνηση που... χάλασε άπειρες φορές, μέχρι να υλοποιηθεί.

Ο Ιταλός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους, η οποία στο πρώτο μισό της σεζόν τον είχε δανείσει στη Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, στο συμβόλαιο του δανεισμού που κόστισε 5.000.000 ευρώ υπήρχε όρος που επέβαλε στα "σφυριά" να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή εάν συμπλήρωνε έναν αριθμό συμμετοχών.

Ο 25χρονος διεθνής δεν ξέφυγε από τη φετινή μετριότητα των Λονδρέζων και σε 8 αγώνες της Premier League είχε μηδέν γκολ, όσα και σε τρεις αγώνες του League Cup. Ως εκ τούτου, ο Σλάβεν Μπιλιτς έψαχνε τρόπο να αποφύγει την αναγκαστική αγορά του έναντι 20.000.000 ευρώ.

Η Βαλένθια προσφέρθηκε να πάρει τον παίκτη, ευρισκόμενη σε διαρκή αναζήτηση αντικαταστάτη του Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος το καλοκαίρι πωλήθηκε στην Μπαρτσελόνα. Όσο εξελισσόταν το σίριαλ με τον Τζάτζα, βέβαια, οι "νυχτερίδες" έχασαν προπονητή (Τσέζαρε Πραντέλι) και αθλητικό διευθυντή (Σούσο Γκαρθία Πιτάρτς), ωστόσο οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν τα χέρια και την Κυριακή τον παρουσίασε η πρόεδρος του συλλόγου, Τσαν Λάι Χουν.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ