LA LIGA

Ανακοίνωσε Σολδάδο η Βιγιαρεάλ

Ανακοίνωσε Σολδάδο η Βιγιαρεάλ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Ρομπέρτο Σολδάδο επιστρέφει στη La Liga, με την Βιγιαρεάλ να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του από την Τότεναμ.

Ο επαναπατρισμός του Ρομπέρτο Σολδάδο είναι γεγονός και επίσημα. Το απόγευμα της Παρασκευής η Τότεναμ ανακοίνωσε επίσημα ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την παραχώρηση του παίκτη και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από την ισπανική πλευρά, με τους Βαλενθιάνους να γνωστοποιούν πως ο Ισπανός επιθετικός θα ανήκει στο δυναμικό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ουσιαστικά ο 30χρονος άσος θα επιδιώξει στα πάτρια εδάφη να ξαναβρεί το δολοφονικό του ένστικτο ως στράικερ με το οποίο έφτιαξε το όνομά του σε Χετάφε (2008-2010) και Βαλένθια (2010-2013) και το οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να βρει στην Premier League με την Τότεναμ τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ανακοίνωσε Σολδάδο η Βιγιαρεάλ

"Τώρα ξεκινάει μία νέα περιπέτεια", έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Twitter o Ρομπέρτο Σολδάδο, αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ενώ στη Χετάφε πανηγύρισε 29 γκολ (σε 60 ματς πρωταθλήματος) και στη Βαλένθια 59 (σε 101 ματς πρωταθλήματος), αφήνει την Τότεναμ με τον πενιχρό απολογισμό των 7 τερμάτων σε 51 αγώνες της Premier League.

Οι ανακοινώσεις των Τότεναμ & Βιγιαρεάλ για το deal με Σολδάδο:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ