LA LIGA

Ανακοίνωσε Καπαρός η Οσασούνα

Ανακοίνωσε Καπαρός η Οσασούνα

Η κακή πορεία της Οσασούνα οδήγησε στην απόλυση του Ενρίκε Μαρτίν και στην πρόσληψη ενός γνώστη της Primera Division, του Χοακίν Καπαρός.

Ο Χοακίν Καπαρός έχασε την ύστατη στιγμή τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας, ωστόσο δεν θα μείνει δίχως δουλειά για δεύτερη σερί σεζόν, αφού ανέλαβε την Οσασούνα.

Ο 61χρονος τεχνικός κλήθηκε να βοηθήσει με την εμπειρία του τον σύλλογο της Παμπλόνα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς σε έντεκα αγώνες, με τρεις βαθμούς απόσταση από την ουραγό Γρανάδα και άλλους τόσους από τη 17η θέση που οδηγεί στη "σωτηρία".

Ο Ανδαλουσιάνος προπονητή αντικαθιστά τον Ενρίκε Μαρτίν, ο οποίος οδήγησε σε άνοδο τον σύλλογο την περσινή σεζόν, ωστόσο πλήρωσε το "μάρμαρο" για την κακή εκκίνηση στη χρονιά.

Ο Καπαρός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και επιστρέφει στην Primera Division, έχοντας 14 σερί σεζόν παρουσίας στα "μεγάλα σαλόνια" με Σεβίλλη, Λα Κορούνια, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Λεβάντε και Γρανάδα πριν από το περσινό "διάλειμμα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ